Wie zijn wij

Joyce Heijnen - Met de juiste dosis humor is Joyce de energieke teamleider van Stenden meeting u. Als echte sfeerbewaker en bemiddelaar is zij in staat om de samenwerking tussen verschillende partijen te verbeteren.

Lillian Dekker - Lillian motiveert het team met haar proactieve houding en haar werkethos. Met haar directe en actieve houding werkt zij concreet en nauwkeurig aan haar projecten. Een persoonlijkheid die het team goed aanvult.

Ilse Hooiveld - Ilse is met haar vrolijke en benaderbare persoonlijkheid een mooie toevoeging aan het team. Deze enthousiaste, avontuurlijke en ruimdenkende projectleider is altijd op zoek naar nieuwe ideeën en interessante contacten.

Anna Roos Koops - Deze vrolijke blondine gaat recht op haar doel af. Met haar humor en veelzijdigheid vormt ze een goede aanvulling op het team. Van haar ervaring die ze heeft opgedaan bij het (technisch) ontwikkelen van de evenementen, maken we graag gebruik.

Talitha Kroes - Deze nuchtere meid weet wat ze wil en gaat er dan ook vol voor. Met haar enthousiasme voor het vak en precisie weet ze van haar projecten altijd een succes te maken.

Muriel Walinga - Deze georganiseerde taalfanaat gaat geen uitdaging uit de weg. Muriel is met haar vriendelijke en open houding een geboren gastvrouw en creëert een fijne werksfeer tussen collega’s en opdrachtgevers.

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd door ons.

×
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden