Wie zijn wij

Joyce Heijnen - Met de juiste dosis humor is Joyce de energieke teamleider van Stenden meeting u. Als echte sfeerbewaker en bemiddelaar is zij in staat om de samenwerking tussen verschillende partijen te verbeteren.

Lillian Dekker - Lillian motiveert het team met haar proactieve houding en haar werkethos. Met haar directe en actieve houding werkt zij concreet en nauwkeurig aan haar projecten. Een persoonlijkheid die het team goed aanvult.

Nadine Kemp - Er gaat geen dag voorbij, zonder dat Nadine haar droge humor bij ons tentoonstelt. Deze rasechte Zuid-Hollandse is een sterke aanwinst voor het team.

Anna Roos Koops - Anna Roos is met haar vrolijke en benaderbare persoonlijkheid een mooie toevoeging aan het team. Deze enthousiaste, avontuurlijke en ruimdenkende projectleider is altijd op zoek naar nieuwe ideeën en interessante contacten.

Sanne van der Molen - Met haar rustige houding weet Sanne onder alle omstandigheden haar hoofd koel te houden. Met haar positieve instelling, blijft ze altijd met beide benen op de grond staan.

Muriel Walinga - Deze georganiseerde taalfanaat gaat geen uitdaging uit de weg. Muriel is met haar vriendelijke en open houding een geboren gastvrouw en creëert een fijne werksfeer tussen collega’s en opdrachtgevers.

Judith Willekes - Een positieve en benaderbare projectleider, dat is Judith! Een echte aanpakker. Met haar grote verantwoordelijkheidsgevoel is zij vastberaden om alles tot in detail te regelen.

Janine Fockens - Dit is onze goedlachse en sportieve stagiaire van augustus 2019 tot en met juni 2020. Ze gaat aan de slag met alle voorkomende werkzaamheden binnen Stenden meeting u, dus de kans is groot dat je haar tegenkomt!

Maaike Heurman - Deze nuchtere persoonlijkheid is als stagiaire op haar plek bij Stenden meeting u. Maaike loopt stage van augustus 2019 tot en met juni 2020 en werkt volledig all round met ons mee. Je komt haar dus vanzelf een keer tegen!

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd door ons.

×
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden