voordelen

Balans in alle onderdelen

perfect georganiseerd

Onze manier van werken en denken brengt meer mee dan enkel een klant-leverancier relatie en is gericht op een intensieve samenwerking. Wij verzinnen uw evenement niet, dat doen we samen en in goed overleg, stap voor stap en op een persoonlijke manier. Eén contactpersoon voor alles, een open communicatie, met als doel dat u op de dag zelf alleen hoeft te genieten.

De gehele productie en organisatie nemen wij graag voor u uit handen. Hierbij vervullen studenten van Stenden een belangrijke rol, als host en projectmedewerker. Leren en werken door middel van 'Real World Learning' is niet voor niets het onderwijsprincipe van Stenden en van de leerbedrijven. Wij vinden het fantastisch om het werkveld met hbo-studenten samen te laten werken aan levensechte en inspirerende evenementen.

lees meer

SAMENWERKEN IS HET TOVERWOORD!

Stenden meeting u verzorgt secretariële diensten, voorziet van advies, (project)planning, voorstel en reservering van accommodatie, en sprekers, coördineert het uitnodigingstraject, website/social media, audio visuele middelen en entertainment, regelt de voortgangscontrole en kwaliteitsbewaking van het evenement en de nazorg daarvan.

Dit is slechts een indicatie van de te verwachten werkzaamheden. Een definitieve lijst wordt opgesteld wanneer er meer duidelijkheid is m.b.t. het projectleiderschap, het organisatiecomité, het programma en de wensen van de opdrachtgever. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd door ons.

×
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden