Wie zijn wij

Joyce Heijnen - Met de juiste dosis humor is Joyce de energieke teamleider van Stenden meeting u. Als echte sfeerbewaker en bemiddelaar is zij in staat om de samenwerking tussen verschillende partijen te verbeteren.

Ilse Hooiveld - Ilse is met haar vrolijke en benaderbare persoonlijkheid een mooie toevoeging aan het team. Deze enthousiaste, avontuurlijke en ruimdenkende projectleider is altijd op zoek naar nieuwe ideeën en interessante contacten.

Lillian Dekker - Lillian motiveert het team met haar proactieve houding en haar werkethos. Met haar directe en actieve houding werkt zij concreet en nauwkeurig aan haar projecten. Een persoonlijkheid die het team goed aanvult.

Roobin Dijkstra - Met Roobin haar vrolijke en actieve houding weet ze gezelligheid te combineren met hard werken. Na Roobins succesvolle periode als stagiaire bij meeting u, zijn wij hartstikke blij dat zij een vaste toevoeging aan ons team is.

Muriel Walinga - Deze georganiseerde taalfanaat gaat geen uitdaging uit de weg. Muriel is met haar vriendelijke en open houding een geboren gastvrouw en creëert een fijne werksfeer tussen collega’s en opdrachtgevers.

Sanne Heijmering - Deze vrolijke doorzetter is van augustus 2017 tot juni 2018 één van onze afstudeerstagiaires. Sanne gaat voor ieder project en zet haar tanden in elk evenement. Met minder dan het door haar gewenste resultaat neemt ze geen genoegen.

Talitha Kroes - Deze georganiseerde, vrolijke en nuchtere stagiaire, kan met haar oog voor detail en perfectionisme verrassend uit de hoek komen. Talitha loopt van augustus 2017 tot juni 2018 haar afstudeerstage bij ons.

Reserveren

Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is pas definitief als deze is bevestigd door ons.

×
Uw browser wordt niet meer ondersteund Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden